Klankschaal massage

Klank van een klankschaal geeft diepgaande trilling op meerder geluidhoogten en is een krachtig energetisch medium dat diep doordringt in lichaam en geest. Je ervaart ontspanning, aarding, stilte en evenwicht in eigen kracht en schoonheid. Via klank ervaar je emoties zoals vreugde, verdriet, blijdschap en geluk. Klank dringt door tot in de diepere lagen van het bewustzijn. Door je hiervoor open te stellen kom je in evenwicht en in je kracht. Je lichaam, je emoties en je geest kunnen in een ander perspectief komen te staan. Je krijg de uitnodiging om vrij te kiezen. Je kunt ontspannen, onthaasten en tot rust komen.

Via klank worden deze innerlijke geluiden duidelijk. Klanken maken helder en schoon wat in je zit. Door energie-trillingen worden de kwaliteiten, die je misschien al een lange periode bent vergeten, in je wakker geschud. Wanneer je die delen durft te voelen en er naar durft te kijken, kan het grotere geheel helder worden. Door ermee te oefenen word je zekerder van jezelf. Door klanken te gebruiken kun je makkelijker met een gerust hart en een zuiver geweten beslissingen maken. Je stap de wereld tegemoet.

Er wordt gewerkt met handgeslagen schalen, bestaande uit een legering van ijzer, koper, goud, zilver, kwik, lood, tin, zink en meteoriet. Door te werken met verschillende afmetingen van de schalen ontstaat er een verscheidenheid van geluid wat op verschillende manieren doorwerkt in de healing.